speedpainting 003 – Fall

June 3, 2010 in Arbetsdagbok, Digitalt, Speedpainting by Efraim

Jag ursäktar att det har varit dåligt med uppdateringar, speciellt såhär i slutet på projektarbetet. Sista slutgiltiga deadline är snart (måndag den 7e) men det är inte så mycket som återstår. Jag håller på med själva processbeskrivningen, och arbetsmomenten kommer jag till stor del kunna plocka från bloggen eftersom de är så fint uppradade med bilder, text och datum här! Härligt! Jag vill också hinna göra en sista speedpainting och spela in när jag målar den. Jag försökte på bilden nedan, men datorn dog tyvärr. Bilden sparade jag ofta så det var inget problem, men filmen sparar man när man spelat in klart.. Programmet jag har fungerar inte heller till Mac som vi har i skolan och jag tror inte jag kan installera något där ändå, så jag skall försöka igen! Blåsa ur datorn på damm och spela in med lite lägre kvalité så borde det gå! Här är i alla fall min senaste speedpainting!