Skisspaus 001

December 19, 2010 in Skisspaus by Efraim

Välkommen till första inlägget i min nya följetong; Skisspaus

Jag gör många skisser och små kladdiga figurer som oftast bara blir liggande underst i någon hög eller i mitten av ett skissblock, vilket inte känns särskilt rätt. De som jag tycker innehåller någon slags kvalité kommer jag att publicera här på bloggen under kategorin Skisspaus (ja, jag älskar dåliga ordvitsar!). Förhoppningsvis kommer jag kunna lägga upp en ny skiss varje dag, ibland med förklarande bildtext och ibland i sin nakna enkelhet. Långa ingående inlägg om mina mer seriösa teckningar och annat skapande kan jag inte lägga upp varje dag, så det här är ett kompliment för att få mer regelbundna uppdateringar och samtidigt mer insyn i vad jag ritar.

När du läst det här hoppas jag att du inte kommer kunna hålla dig borta! Släpp vardagens stress och rutin. Kom hit till bloggen och låt mig bjuda på en Skisspaus! Det har du förtjänat!

/ Efraim

Jag börjar Skisspaus med ett helt uppslag från min skissbok. Olika blommor som jag fantiserat ihop och skissat med en tunn tuschpenna. Jag ville göra uppslaget extra snyggt, som någon gammal fältbiologs skissbok så jag skrev även lite text och förklaringar på låtsaslatin.