Skisspaus 031 + Tankar om webbplats

February 6, 2011 in Skisspaus by Efraim

Bilden är gjord med blyerts och Promarkers

Jag är i första fasen på att skapa en riktig webbsite, dock inte från grunden utan genom att utgå från mallar genom en webbtjänst. Målet är att ha en ordentlig sida som är rik på innehåll och som lätt kan uppdateras.

Innehållet jag har planerat för är följande:

  • Blogg – Förstasidan när man kommer till sidan för att alltid få det färskaste innehållet. Förmodligen kommer jag att blogga både här och på den nya sidan under en övergångsperiod.
  • Galleri – Ett ordentligt galleri i flera olika kategorier för skisser, fotografier, illustrationer och serier.
  • Om mig – En liten presentation och biografi om vem som ligger bakom sidan.
  • Kontakt – Kontaktuppgifter helt enkelt.
  • CV – Olika illustrationsuppdrag och liknande som jag haft.
  • E-shop – Man ska lätt kunna köpa färdiga bilder, tryck och fanzin med PayPal och kreditkort.

Ungefär så långt har jag kommit i planeringen och det närmsta arbetet blir att samla innehållet och fixa utseende och layout. Jag gillar bloggens nuvarande känsla så den kommer nog vara stor inspiration.

Väldigt många läsare här är kreativa skapande människor, så min fråga till er är; skulle ni lagt till eller gjort något annorlunda om ni planerade en egen webbplats?
Follow Efraims Tecknarblogg