Skisspaus 045 – Tappa hakan!

March 8, 2011 in Skisspaus by Efraim

Innan har jag frukat att rita zombies för jag tyckte det var så svårt. Nu verkar det som att mentala och fysiska spärrar har släppt (kanske för många) men det är ju riktigt roligt! Dessutom får man ta sig en funderare på den mänskliga anatomin, något varje konstnär bör göra emellanåt antar jag.

Igår gick jag åter igen till jobbet bara för att upptäcka att jag var ledig, så efter en kaffe satt jag hemma och arbetade med min website istället. Jag tror det kommer att bli riktigt bra, men det är nog ett tag tills den är klar. När designen väl är färdig och allt fungerar så kommer jag så smidigt som möjligt att flytta alla inlägg och omdirigera trafiken. Men det är längre fram. Inom närmsta tiden kan ni förvänta er mer zombies, jag har inte tröttnat ännu!

Och ikväll så kommer världens finaste tjej hit, så jag är glad och kär!

Follow Efraims Tecknarblogg