The Walking Dead

March 5, 2011 in Digitalt, Zombie by Efraim

Zombie målad av en Zombie.

För ett tag sedan läste jag första seriealbumet av The Walking Dead som handlar om zombieapokalypsen. Igår kollade jag på det första avsnittet av tv-serien som man baserat på den tecknade serien, och den översteg faktiskt mina förväntningar! Jag var rädd att den inte skulle kunna leva upp till seriens kusliga stämmning och att det skulle bli en zombiesplatter-serie utan djup, men jag hade fel. Nu har jag bara sett första avsnittet och en bit in på andra, men jag rekommenderar serien starkt till den som inte har provat på! (Även den tecknade serien rekommenderas varmt!)

Jag blev lite inspirerad och gjorde en zombie, typ. Vid skissen så var allt bra, men när jag färglade den så var det som att jag glömt allt jag lärt mig om digitalt målande. Det gick så dåligt att jag började använda sista utvägar som dodge/burn och tunga filter för att dölja misstagen. Bilden är inte färdig men jag tänker inte ta den längre, ibland får man inse ett misslyckande och börja med något annat!
Follow Efraims Tecknarblogg