Hang in there!Hang in there!

July 7, 2011 in Okategoriserad, Teckningar by Efraim

Det började som en vanlig skiss, även om jag lade ner lite mer tid än jag brukar. Av nån anledning tyckte jag hon skulle ha hängda figurer som örhängen, och när bilden var klar och jag var i färd att ladda upp den så slog det mig att jag skulle använda en snara som ram. Snaran tog nog dubbelt så lång tid att rita och fixa till som själva porträttet, men det känns värt det!

It started out as a normal sketch, even though I did use more time than I do mostly. For some reason I wanted her to have hanged figures from her ears, and when the portrait was finished and I was about to upload it I got the idea to use a snare for framing her. I think the snare took twice the time and effort compared to the portrait itself, but I belive it was worth it in the end.