Skisspaus 079 – The YouthSketch Pause 079 – The Youth

September 30, 2011 in Skisspaus by Efraim

Äntligen ett nytt inlägg! Det är sjukt tråkigt att läsa bloggares ursäkter om varför de inte bloggar så jag ska inte besvära med någon längre text. Många som läser bloggen känner säkert redan till att jag har flyttat upp till Stockholm för att bo ihop med min fina Elena och för att jobba som tecknare/illustratör på ca halvtid. Har sen förra inlägget skaffat körkort och ett jobb som jag pendlar till på halvtid ungefär. Just denna skissen gjorde jag på pendeltåget igår. Tuschad frihand så jag är rätt nöjd med skrafferingarna med tanke på att det inte är den lugnaste miljön att jobba i. Dock är det ca 40 minuters tågresa till jobbet så det är ett perfekt tillfälle att skissa på lite bilder och idéer, jag har nog ritat på tåget lika mycket som hemma de senaste veckorna.

Finally a new sketch! I’ve moved to Stockholm so the past month has been very busy, but I hope to get started with blogging again now! I’ve created this and a lot of other sketches on the train to/from work.