Munk

July 16, 2015 in Markers, Om Bloggen by Efraim

IMG_8239

Jag vill börja blogga igen! Mer än 2 år sedan senaste inlägget, jag förstår inte var tiden har tagit vägen. Kanske kan mer regelbundna inlägg få mig att känna hur mycket tid som faktiskt går, och dessutom agera lite extra smörjmedel åt det kreativa maskineriet.

Semestern är inte långt bort och kanske kan den bli en språngbräda till att återuppta och så småningom utveckla det kreativa arbete jag tappat de senaste åren. Jag har viktiga projekt att slutföra och mycket jag vill lära mig, men ändå har det gått väldigt långsamt med skapandet. Jag jobbar mycket på mitt “vanliga” arbete och trivs bra men är ofta hemma sent och känner att det blir ett för stort projekt att komma igång med att teckna eller måla. Att åter ha bloggen som en motivation att lägga upp Skisspauser och andra saker jag skapar tror jag skulle vara nyttigt för mig. Skillnaden mot tex. Instagram och Facebook är att det blir lättare att ha allt samlat på ett ställe men framförallt att skriva mer ingående texter, som en kreativ dagbok där jag håller mer koll på mig själv än jag brukar.

Varför har jag då ritat en munk? Vi hade besök av Olov, Mirre & Martin förra veckan och satt allihop ute i vår ateljé och tecknade. Nu under semestern kommer jag, Elena och många fler gamla godingar besöka medeltidsveckan så vi peppade för det och jag skissade fram en design jag skulle kunna tänka mig.

IMG_7930